rs

CamelBak K.U.D.U.18 – Batoh s integrovaným ochranným systémem zad.

CamelBak K.U.D.U.18 – SKLADEM
Batoh s integrovaným ochranným systémem zad, stabilitu zajišťuje dvojitý hrudní pás a bederní pás.
Ve výbavě je pláštěnka, kapsa na telefon, 2 x Tube Trap, Helmet Hook, reflexní prvky, poutko na blikačku, vyjímatelný organizér na nářadí.
REZERVOÁR není součástí výbavy
ZÁDOVÝ SYSTÉM XV™ + IMPACT PROTECTOR™
ÚLOŽNÝ PROSTOR 18 l
VÁHA 1,20 kg
POJME pumpičku, nářadí, duši, oblečení, svačinu, XC přilbu, telefon, peněženku, klíče.
4.899,-

IMPACT PROTECTOR
Integrovaný zádový systém s chráničem zad u modelů Kudu byl vyvinut ve spolupráci se světovou jedničkou na ochranné prvky na trhu – s firmou Komperdell. Systém má lehkou konstrukci, je flexibilní, přizpůsobí se vašim zádům – díky vícevrstevné konstrukci termoplastické pěny s dvojí hustotou. V případě nehody dokáže protektor absorbovat až 95% energie nárazu, zbývající část energie zpomalí a rozvede do stran. Perfektní ergonomický design, vysoká prodyšnost.

 

Jak protektor funguje
Uložen ve vlastní vnitřní kapse; v případě nehody protektor absorbuje až 94% energie nárazu směřující na tělo; pracuje srovnatelně jako „crash zone“ v autě. Redukuje sílu nárazu na minimum. Energie nárazu je absorbována protektorem, zbytková energie je výrazně zpomalena a rozptýlena. KonstrukcI protektoru tvoří „cross systém“, který je tvořen mnohovrstevnou konstrukcí z paměťové pěny dvojí hustoty. 6 vrstev s rozdílnou tloušťkou a hustotou je navrstveno na sebe a spojeno v několika bodech. To garantuje měkkost a vysokou pružnost – flexibilitu protektoru. Díky dvojí hustotě pěny a tělesnému teplu se protektor přizpůsobí tvaru zad a páteře.

IMPACT protektor garantuje:
1. Nejlepší šokovou absorpční funkci v oblasti zad a páteře
2. Paměťová pěna absorbuje energii nárazu a přenáší ji po celém povrchu protektoru (např. tvrdé ochranné prostředky absorbují sílu nárazu pouze bodově).
3. Standard bezpečnosti – všechny cross systémy jsou testovány tak, aby splňovaly standard pro použití na motorce, je to norma EN1621-2 level 2 a tuto normu splňují, tj. průměrná zbytková hodnota energie nárazu je menší než 9 kN, Impact protektor vykazuje zbytkovou hodnotu energie jen 4,97 kN!
4. Ergonometrické kontroly – podle normy EN-1621-2 protector musí splňovat minimální velikost chráněné oblasti, kterou má pokrývat. Tuto podmínku splňuje protektor bez výhrady a ještě s větší rezervou než je požadováno.
5. Nezávadnost